Är Dessie fet???

Jag läser inte Dessies blogg. Nej det gör jag inte, och det finns många och goda skäl till varför jag inte gör det.
Ett av skälen är att jag blir så jävla deppig av att titta på hur hemska människor är idag. Dessie är ett riktigt bra exempel på hur en "misslyckad" tonåring är. Ursäkta uttrycket men jag hittar inga bättre ord.
Hon dränker sej i smink för att ingen ska se vem hon egentligen är. Hon tvingas leva upp till något jävla skit som alla hatar. Hon bleker sitt hår för att... who knows? För att hon är så jävla korkad???? Hon solar fler gånger på en vecka än vad jag har gjort sen jag föddes.
Jättebra exempel på att en människa inte är nöjd med varken sej själv eller sitt liv.
Tragiskt tycker jag, därför läser jag inte hennes blogg.
Dessutom tycker jag att hon är fruktansvärt pinsam i 99% av sina inlägg. Vem vill läsa sånt skit som hon skriver? Herregud hon är ... vad är hon ? 14 år? Hon vet ingenting om livet, men hon är jävligt duktig på att låtsas. Om man inte har något måste man ju ljuga om det, och det gör hon lika bra som vilken fjortis som helst. Påstår att hon går på krogen, vad är det för skit?

Herregud världen är spårad numera.

Så okej nu har vi klarar upp att jag inte läser hennes blogg, men jag sprang på den här bilden och kunde inte låta bli att kolla kommentarerna, och jag måste ärligt säga att jag aldrig aldrig någonsin mer tänker kolla något liknande. UNGDOMAR ÄR GALNA VAD FAN!!



Bland Dessies kommentarer fanns det flera idioter som man verkligen kan kalla "bakom flötet". Det finns inga ord för att beskriva hur pinsamma deras uttalanden var. Speciellt när dom kollade på den här bilden och kallade henne för hora. Hur fick dom ihop det lixom?

Jag täker inte försvara Dessie för enligt mej.... ........ .......... ..... *inte intressant*

Men jag representerar folk som inte mår så bra i sej själva, folk som ser upp till tjejer som tar sånna här bilder och värst av allt är när det sen kommer kommentarer som denna:



Den där jävla Lisi och hennes stalker borde verkligen ta en lektion i hur samhället ser ur. Jag skäms åt dom på något sätt. Dom sitter och låtsas att dom vet så jävla mycket men dom vet egentligen inte ett jävla skit.
Vadå fettma är en sjukdom??
Helt ärligt, att vara för smal är också en typ av sjukdom. Lika dant som man kan ha jävligt svårt att gå ner i vikt kan man ha jävligt svårt att gå upp i vikt. Och jag ska ärligt säga att inget av dom är kul. En tjej som är skinn och ben vill ingen ta i. När ett lår är lika smalt som en överarm på en "normal" människa, då är det fan inte snyggt! Lisi dör i helvete tänk efter. Och hennes stalker där verkar ju mer än lovligt dum i huvudet hon också.

Som tur är finns det människor med skallen på rätt ställe. Jag hittade faktiskt en kommentar jag gillade





Kan någon tala om för mej vad det vackra är?

Hels Lisi. Skulle gärna vilja veta vad hon tycker om människor som ser ut som bilden ovan.

Jag kommer aldrig försvara Dessie. Men jag håller inte med om att hon är fet, som vissa säger. Hon är för smal!  Men idioter ser ju aldrig helheten. Hennes huvud är jävligt stort i förhållande till hennes lilla kropp. SKITSNYGGT! Jag håller inte med Dessie om att hon är sexig. Men jag tycker fan inte att hon är fet... =S


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: carola

Usch fy faaan, man blir så less på folk att man faaan bara vill spy på dom!!!

2009-12-06 @ 14:37:59
URL: http://smooaa.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0