mensvärk

Nu är jag duktig och bloggar igen.
Fick lite tid över, men det blir ett kort inlägg.
Idag är det en hemsk dag. Jag har världens jävla mensvärk, vilket leder till att jag är på as dåligt humör, vilket leder till att jag klagar på allt och alla som då också leder till att mesvärken känns ännu mer bara för att jag är så jävla sur!
Det suger.
Det vore skönt om killar och tjejer kunde dela på skiten istället, som typ att tjejer står för mensen och killar för mensvärken, då vore livet så jävla mycket lättare.
Fast det är klart, det positiva med mensvärken är att killarna får ta hand om en då, d.v.s. om man har en sån där sötnos som jag har.
Något som inte suger är att min älskling har gått iväg för ett tag sen för att köpa choklad till mej. Han gick väl för en 20 minuter sen så han borde väl vara tillbaka om en halvtimme eller något.

Okej missuppfatta inte det där nu, jag tvingade honom verkligen inte till att göra det! Jag råkade nämna att choklad hjälper mot mensvärk och plötsligt for han upp för att sticka til lHemköp och köpa. Jag försökte stoppa honom men han är helt omöjlig när har har bestämt sej för något.
Men nu när han är borta uppskattar jag det ju såklart! Han är världens gulligaste men det har jag ju redan sagt ett antal gånger.

image429

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0