back again

Back again, tråkigt nog har jag inte kunnat blogga på länge. Mitt internet har strulat jätte mycket men nu börjar det bli bättre.
Nu har jag en laptop också som jag fortfarande försöker fixa internet på men det går inte riktigt lika bra men när allt är fixat lovar jag att blogga mer.
Jag har dessutom varit mycket med en av mina älsklingar och han gillar inte att jag bloggar så det får bli när jag inte är med honom, vilket är typ några minuter här och var. Med andra ord väldigt sällan.
Men jag ska försöka blogga mer.

Till min förvåning och glädje såg jag dock att mina besökare hänger kvar. Det känns ju kul. Medan jag har slappat och fuskat med bloggandet har lojala läsare läst tagit tillfället i akt och läst lite gamla inlägg. Kul kul.

Jag kan dessutom nu komma med den stora nyheten att på senaste tiden har inte ett skit hänt. Min shoppinglycka var ingen lycka i år på rean, mina pengar är slut, behöver en ny jacka men hittar inte vad jag letar efter, skolan är oerhört långsam och snart börjar träningen igen. 

Later 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0