lördag i stan

Hej, jag vet att det är söndag idag, kväll till och med, men tänkte ändå skriva lite om lördagen, som faktiskt var precis så full som jag sa redan på morgonen.

När jag skulle in till stan passade jag på att rikga till mamma för att fråga vad hon önskade sej i födelsedagspresent och julklapp, det visade sej att hon redan var i stan så hon ville bjuda mej på fika. Mitt i allt när vi går runt i stan hör min brorsa av sej, tydligen var han också på väg till stan så det blev en fika med min min mamma och min brorsa.

Köpte lite julklappar också, en julklapp köpte jag till mej själv. Tänkte egentligen slå in den och öppna den på julafton men kunde inte hålla mej så =P



Det är första gången jag nämner min mamma i den här bloggen. Då kan jag även passa på att nämna att hon blir värdelöst dålig på bild, det spelar ingen roll vad man gör , tro mej jag har testat ett antal olika grejer för att få henne att åtminstone se normal ut på bild, men det brukar jag inte lyckas med. Hon har dessutom precis färgat håret svart. Coolt snyggt hon framhäver ögonen enormt, men inte hon på något sätt. Innan hade hon sitt bruna med en nyans av rött, riktigt
snyggt faktiskt. Hur som helst ser hon inte riktigt klok ut på bilden, det är väl i princip det jag försöker få fram =P

 


Här är min present till mej själv också. Riktigt snygga silverörhängen från Wedins. 39 kronor tror jag att dom kostade om jag inte mins helt fel. En perfekt julklapp till mej med lite halvdålig ekonomi såhär till jul. =)






Kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0