Dag 20

Dag 20
25/7
 
Sista dagen i mitt paradis. Gosh vad fort det gick, och inte ett smack hann jag göra. Visst, en del av det beror ju på allt som hände med Roya och så, men lite mer hade man ju kunnat göra än att slappa på stranden, festa och shoppa. Men å andra sidan.. det var ju rätt nice  haha.
 
Sista dagen tog jag till att verkligen utnyttja livet på stranden. Värmen, vågorna, luftan, saltet allt. Det är ju Sveriges raka motsats. Samtidigt ville jag inte ligga där för länge för det fanns så mycket annat jag ville njuta av in i det sista. Jag och brorsan låg i alla fall där en typ 2 timmar och sen vandrade vi hem. Vi städade hela lägenheten, slappade lite mer. Klockan var bara runt 19.00 och han tyckte att det var för tidigt att dra ut, eftersom planen var att vi skulle komma tillbaka 3.00 för att hämta våra väskor och sen åka till flygplatsen.
 
Han hade nog rätt.
 
Vi gick ut några timmar senare och började med middag på en av mina favoritrestauranger - Tex Mex of course.
 
Sen gick vi vidare för en promeflax på stranden och sen runt Puerto marinas erna höjdpunkt - hamnen med båtarna. Vi snackade, skrattade, hade faktiskt riktigt kul. Och sen hamnade vi på Monet för en sista drink.
Tillslut var klockan äntligen 1.30 och musten hade dragit ur oss. Vi var trötta och kände båda två att vi lika gärna kunde gå tillbaka.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0