I'm a geek

Jag vet att uppdateringen inte direkt har haglat idag. Dels har jag inte haft någon inspiration men för övrigt har jag behövt fixa lite grejer - bland annat laga 3 små hål i min vinterjacka (passade även på att laga ett hål för bygeln i en av mina bh:ar), måtträning inför mitt omprov och sen har jag den senaste timmen gjort en check på filmerna. Jag brukar göra det ibland - gå igenom att alla finns, att alla nya är registrerade och så vidare. Det verkar kanske löjligt, men eftersom jag har en mindre videobutik här lånas det en hel del åt olika håll. Om jag inte skulle lista vart mina filmer är skulle jag inte ha samlingen kvar speciellt länge.
Alla filmer som kommer in registreras och alla filmer som lånas ut registreras. Tyvärr slarvar jag väldigt mycket och därför gör jag en grundlig koll lite då och då.

Yes det här är exakt så seriöst som det låter. Jag slarvar dock även med den grunliga kollen så just nu är det 3 filmer som står i hyllan och som inte är registrerade. Jag har ingen aning om vilja det är och jag orkar inte ta reda på det. Som ni förstår är min samling mycket viktig för mej och det är klart att jag är seriös då, fast tydligen inte hela vägen ut.
Men visst är det väl så att om man lånar ut grejer vill man väl veta att man får tillbaka det (?) Oftast när man lånar ut till exempel kläder till en tjejkompis, får man inte tillbaka dom förrän ett halvår senare. Om man inte fått dom inom ett halvår får man dom oftast inte alls. Under tiden glömmer man att man har lånat ut, den som lånat glömmer vem den lånat av och plötsligt befinner sej paggen hos någon 3:e part. Känner ni igen er?

Det gör inte jag, för jag har alltid haft koll på den typen av registrering.

                  


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0