En tuff kväll

Hej

Det är tisdag och jag vaknade för runt 40 minuter sen.
Igår kväll blev det inga inlägg. Det beror på att jag hade fullt upp med att packa, sen åkte jag och brorsan till Coop och köpte chirre, dipp, choklad och läsk. Riktigt mycket fett med andra ord. Då var det bara fett, men det visade sej att det skulle komma att behövas.

När vi kom hem hade pappa nämligen helt andra planer på kvällen. Istället för film och chirre skulle det diskuteras mina framtidsplaner. Mina föräldrar vill ha koll, det ä väl på ett sätt bra, men ibland blir det för mycket. Ibland är dom som insekter som äter sej in under huden. Det är inte mycket jag kan göra eller tänka utan att dom vet om det. Som sagt, jag supportar att man är bästa vän med familjen, men det är väl knappast något konstigt att man vill ha vissa saker för sej själv.

Det blev en rätt het diskussion och när vi äntligen la ner var jag rätt uppriven. Plötsligt var jag glad att vi hade köpt grejer. Jag och brorsan rullade igång en film och sen öppnades allt. Chokladen kunde inte suttit mycket bättre kan jag säga.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0