Alla har vi varit fjortisar

Tiden då jag hade rätt att vara fjortis är över för länge sen. Då det var min tid att vara fjortis var man det i högstadiet. Det där har ju gått ner i åldrarna, tyvärr. Jag tänker inte yttra mej mer om den saken för då blir jag bara arg - däremot tänkte jag slänga upp några bilder på mej från när jag var "fjortis".
Jag var nog aldrig en riktig fjortis, men jag såg ut som en.

Det finns ju både utseende och beteende (jag minns hur glad jag blev när jag hörde Roya säga det. Det var första och sista gången jag hörde det).

Typiskt för fjortisar är ju att dom förökar sej som råttor och umgås ofta med flera stycken. Eftersom jag inte hade några vänner direkt finns inga bilder på mej tillsammans med mina fjortiskompisar, både bra och lite tråkigt. Det hade varit kul att minnas tillbaka nu, det hade dock varit mycket pinsamt på samma gång.

Jag körde alltså mitt fjortisrace ensam. Inte jättefjortis precis, men med idomin och platinablont hår kommer jag nog inte undan.



3 bilder är från 2007, men för er som alltid har undrat hur jag såg ut innan jag började blogga - där har ni mej. Ganska söt, inte jätteextrem - låt mej dock poängtera att jag hade väldigt speciellt stil, näst intill bedrövlig. Vissa dagar såg jag verkligen inte klok ut, det hade varit kul att ha med på bloggen. Haha. Tur att man klär sej lite bättre idag i alla fall.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0