Fredag

Hej
 
Här kommer dagens första, ganska sena inlägg.
Idag har det hänt en riktigt bra grej! Men jag tänker inte börja skriva om det förrän jag vet säkert att det håller i sej. Jag brukar ha otur rätt ofta när det väl går bra så jag tänkte nypa mej i armen några gånger, ta några djupa andetag och sen kanske jag kan berätta vad som händer.
 
Utöver det har det inte hänt så mycket idag. Jag har kollat på film och tagit det lugnt, rensat bland allt jag ska sälja imorgon och om ett tag ska jag sticka iväg till gymmet.  Jepp, det är äntligen dags att köpa ett nytt gymkort och sätta igång.
 
Ikväll kommer jag antagligen fortsätta att rensa och strukturera upp inför loppisen imorgon. Det ska bli skönt att bli av med lite massor av grejer. Just nu äger jag så mycket kläder, skor, smink och saker att jag inte får plats med allt på riktigt. Alla mina lådor och garderober är fulla och det är dom även om jag nu har fyllt två säckar med kläder som ska säljas imorgon. Det kommer antagligen bli fler än en loppis.   Det ska bli kul att se hur mycket pengar man får ihop också.
 
Hoppas ni får en bra eftermiddag och kväll
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0