2 april

Hej
 
Jag är ledsen att jag uppdaterar så dåligt just nu, men det är väl så det blir när man precis har börjat med ett nytt jobb. Jag lovar att försöka få rutin på allt så jag kan uppdatera som jag gjorde förut.  Jag har i alla fall prcis avslutat dagens pass och precis som igår ska jag och Pontus ut på en promenix nu. Det är alltid skönt att komma ut lite på kvällen tycker jag. Luften är så sval och frisk då.. typ.
 
Imorgon ska jag försöka komma upp i riktigt bra tid så jag hinner blogga mer och dessutom till gymmet. Nu när det har varit påsk har gymmet varit stängt så det var ett tag sen man var där nu. För er som undrar hur det går med mitt benprojekt kan jag väl säga att det därmed går sådär. När gymmet har varit stängt har det blvit lite fel med mitt benschema men jag flyttar om passen lite och ska ändå försöka fixa så det blir lika många.
 
Hoppas ni har haft en bra dag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0