Lördag

Hej 

Jag har inte haft tid att ens sitta vid datorn bara för att glo på skärmen förrän nu. Dom senaste dagarna har bestått av jobb, träning och en hel del sömn. Jag somnar aldrig innan 7 på morgonen så det gör att jag sover extremt länge... Lite för länge.
Men det var ju knappast något nytt, eller hur.

Jag försöker nu bekanta mej med blogg.se.s nya utseende och so far kan jag bara säga att jag inte gillar det. Men det beror troligtvis på att jag har svårt för förändringar ibland. Jag har ta mej tusan bloggat i 5 år och även om det har förändrats grejer under tiden så har det aldrig varit såhär stort.

Men man vänjer sej snabbt och jag är säker på att det här är mycket bättre, även om jag som vanligt tycker att det är trist att behöva ise att man måste lämna det gamla och springa rakt in i det nya.

Anyway.. för typ 1½ timme sen kom jag hem från jobbet och nu börjar jag bli hungrig. Planen är att försöka kirra så många inlägg som fantasin tillåter, fixa lite mat och glo på film tills jag somnar.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0