Dagen med Roya

Hej
 
Idag är jag på helt suveränt humör!  Jag känner att jag verkligen har utnyttjat hela min lediga dag.  Vädret har varit riktigt trist men det har inte spelat någon roll!
 
Jag vaknade redan klockan 11.00 av att klockan ringde, och jag var väl inte precis pigg men en halvtimme senare ringde Roya för att väcka mej och det gick betydligt bättre. Vi snackade en stund, sen fixade vi i ordning oss, drog till stan och träffades för att käka lunch.  Efter en hälsotallrik på Wayne's och en massa prat gick vi för att fixa ärenden inför Spanien.
 
Första stoppet var vid Heartbeat för att köpa en ny Sverige-bikini till mej. Jag köpte ju en till Spanien 2010 om ni minns, men den har av någon skum anledning blivit lila.. Lite speciellt kanske.
Det blev i alla fall en ny  Besöket tog inte mer än 5 minuter och sen trallade vi vidare till nästa affär, nästa affär och nästa affär. Roya shoppade sönder och själv tyckte jag bara  att allt satt helt fel. Men ett par skor blev det i alla fall!  Visserligen har jag redan ett par exakt likadana.. fast dom är för stora, så det känns grymt att äntligen ha skorna jag krigat för i rätt storlek.
 
När regnet hade öst tillräckligt tröttnade vi och Roya fick in mej på ett fik. Inte så bra för kaggen, men ibland måste man vara man och ställa upp för laget. Jag menar, Roya kan ju inte sitta där och mumsa på kalorier helt ensam medan jag klunkar vatten och tittar på. Nej, det blev en bit kladdkaka även för mej.  Självklart kommer det upp lite nice pix om en stund. Men först och främst ska jag fresta er med en bild på kladdisen jag slukade.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0