Elitstädar'n

Herregud vad snabbt tiden har gått nu på slutet av kvällen. Jag åkte hem till mamma för ett tag sen för att kolla på film. Tja det fick väl sådär. Hon var med från början, sen somnade hon, sen vaknade hon till och konstaterade att hon hade sett filmen och spoilade en bit innan hon somnade om igen, sen vaknade hon och gjorde samma sak igen och en stund senare gav hon upp och gjorde sej i ordning för att sova. Kvar satt jag ensam i tv-soffan och hade min filmkväll tillsammans med mamma - själv.
 
Jag kom hem till pappa igen vid typ 23 och 23.30 när han bestämde sej för att gå och lägga sej, bestämde jag mej för att börja dammsuga.
Pappa jublade inte precis när jag kom med idén men han var glad att jag äntligen bestämde mej för att städa, även om det var precis när han skulle sova.
Sen rullade tiden i ljusets hastighet. 2 timmar flög iväg och jag blev faktiskt chockad när jag kollade på klockan. Vadå 1.30, den måste gå fel!
Jag hade bara hunnit dammsuga och sen damma av speglar och lite möbler och mitt "godisfat" för smyckena, mina burkar och grejer för sminkpenslar och sen bytte jag lakan i sängen. Helt otroligt att det kunde ta 2 timmar att göra det!
Jag får fortsätta imorgon. Nu ska jag vänta tills min tvätt är klar, hänga den, duscha, lägga hårinpackning och sen blir det sooova.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0