Dag 21

Dag 21
26/7
 
Dag 21 började innan dag 20 ens hann ta slut. Vi var båda ganska trötta när vi gick hem efter våra sista drinkar. Först försökte jag vila lite, sen gav jag upp och kollade istället lite på film. Prick vid 3-slaget kom gubben och kollade så vi hade städat lägenheten ordentligt och sen ringde han en taxi åt oss.
En stund senare var vi på flygplatsen och jag kan säga att det verkligen var heeelt dött där. Dom flesta bänkarna var ockuperade av sovande människor som väntade på att incheckningen skulle öppna. Jag och Totte blev ganska snabbt medlemmar i det gänget.
Först förskte jag sova på en bänk och när det blev obekvämt rullade jag ihop mej och la mej på min gula resväska.
 
Plötsligt vaknade jag av att jag hade dregglat och att det dessutom började bli liv runt omkring. Helt vimmelkantig kollade jag på klockan och lyckades inte riktigt connecta om vi hade bråttom eller fortfarande hade gott om tid kvar. Men eftersom det var så mycket folk runt omkring väckte jag Totte och sen började vi leta efter våran disk.
 
Efter att vi hade checkat in var det bara att vänta igen. Jag köpte lite godis och 1 liter sprit i tax-freen och sen var det inte långt kvar tills vi skulle gå på planet. Hela tiden sved det i ögonen och jag tänkte bara på hur mycket jag ville komma hem nu när jag redan kommit såhär långt. Någon timme tidigare ville jag bara vända tillbaka men nu började det ju bli verklighet - jag skulle tillbaka till Sverige igen och så var det med den saken.
 
Väl på planet försökte jag sova. Jag försökte mitt yttersta i över 4 timmar utan att lyckas. Ibland nickade jag till för att sen vakna 5 minuter senare. När vi landade i Skavsta var jag knappt kapabel att stå upp längre men fick kämpa så gott det gick ändå.
Tyvärr missade vi bussen på grund av att det bara fanns en plats kvar och anledningen var att vi inte hade sett bussen i tid. Det sög, men what to do. Vi fick helt enkelt sitta ner och vänta en halvtimme på nästa.
 
När vi äntligen gick på bussen fick jag äntligen ro. Jag somnade strax efter att vi hade börjat åka och sov i en hel timme innan jag vaknade igen. Äntligen lite ny energi.
När vi kom till Stockholm kom mini och hämtade mej. Han skjutsade hem mej till pappa och där var huset helt tomt. Ångesten började komma krypande med onaturligt stora steg och bara 5 minuter tidigare hade mini frågat vad jag skulle göra nu.
Tack som fan. Ångesten blev desto värre. Jag visste inte längre ett smack. Inga vänner hade hört av sej på flera veckor, jag hade ingen som helst koll på jobb, min vardag, mitt schema.. ingenting.
Allt var uppochner och det enda jag ville vara att sätta mej på ett plan och åka tillbaka till Costa del sol.
Men nej, något sånt fanns inte.
 
Jag försökte vara positiv och tänkte att det är säkert bara för att jag är övertrött. Lie sömn så mår jag bättre. När pappa kom hem blev min kväll i alla fall lite bättre. Jag ville verkligen inte vara ensam.
 
Jag återhämtade mej ganska snabbt. Mycket var tack vare min nya plan på att flytta till Spanien. Utan den planen hade jag legat i sängen och glott in i väggen i flera dagar, men nu fick jag ny energi till att fundera ut hur jag ska ta det från plan till verklighet.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0