Brudar,var nöjda med er själva. Ni är bra som ni är

Godmorgon sötnosar
Idag tänkte jag börja med att ta upp gårdagens fråga.


Frågan var: Är du nöjd med ditt utseende?

Och bland alla kommentarer sen sa dom flesta att dom var det, men det fann också några som inte alls var speciellt nöjda.

Av 15 kommentarer säger 5 att dom inte är nöjda. Det är ca. 33%.
Det är 33% för mycket.
Självklart kunde jag ju inte låta bli, så jag tog mej friheten att kolla er som skrev att ni inte var nöjda (om jag kunde).
Och då har jag genast dagens fråga klar: Hur tänker ni?!
Det var inget fel på någon av er, skitsnygga allihop! Men det är okej att vara lite missnöjd vissa dagar. Ni vet ju hur mycket som kan gå fel för oss tjejer på morgonen. Huvudsaken är bara att ni alla vet att ni är guld värda och ni är precis lika mycket värda och precis lika vackra!

Bland alla kommentarer fanns det också några som frågade om jag är nöjd.
Det var jag faktiskt inte beredd på. Jag har tyvärr oerhört dålig självkänsla och jag tycker nästan aldrig att jag är bra som jag är, så jag har väldigt svårt att kalla mej själv snygg. Men visst finns det vissa dagar så jag tänker; wow, fan vad snygg jag blev idag.
Mne för att vara ärlig är jag väl rätt nöjd med mitt ansikte men min kropp är jag inte lika nöjd med. Jag skulle vilja gå ner några kilon och helst göra en fet bröstförminskning. Och jag skulle gärna vilja ha tillbaka mitt hår som jag hade innan det blev såhär förjävligt som det är nu. Men över lag är jag väl rätt nöjd, men man kan ju alltid se bättre ut. Men oavsett vad är jag glad att jag är frisk och har alla kroppsdelar kvar, det finns ju dom som inte har det.



Haha den bjuder jag på ; )
Kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0