Vecka 4 - Check!

Så sitter man i soffan och degar igen.  Jag har tränat hårt idag. Först körde jag veckans första 7,3 kilometare och sen på med lite ryggträning. Nu när jag i stort sett bara satsar på mina kilometer, blir jag väldigt sugen på styrketräning. Även om jag inte riktigt kan gå all in, vill jag i alla fall underhållsträna lite så att inte allt jag har försvinner. Det är några veckor kvar på mina kilometer men idag gick jag in på 5:e veckan och nu börjar det blir riktigt tufft.

Jag tänkte sammanfatta veckan som gått lite. Jag är både nöjd och missnöjd. Jag har ju jobbat galet mycket under veckan som gått och för att få någon sömn över huvud taget, har jag, trots mina otroligt ömma fötter och ben, promenerat hem från jobbet och dessutom lite till för att komma upp i mina 6,6 kilometer. När min kropp värkte som mest kom jag på den briljanta idéen att köra på crosstrainern. Det förändrade verkligen mycket för mina ben och framför allt fötter.
Jag hann bara med ett pass innan min pappa kom på besök. På fredagen hade jag fri dag men både under lördagen och söndagen skulle jag köra 6,6 kilometer. Det kändes ganska dumt att gå till gymmet när pappsen bara skulle vara här över en helg, så istället tog jag med honom och gick ut och gick. Det var dels 17:e maj och folk överallt och dels ville ju pappa se massa saker, så promenaderna blev extremt långsamma. Det var jag såklart inte så nöjd ned, eftersom jag vill bränna. Men å andra sidan gick vi betydligt längre än 6,6 kilometer så jag hoppas att jag tar några extra poäng där. Summan av kardemumman är alltså att det bara blev ett enda pass som blev riktigt svettigt. Jag gillar ju svett, men huvudsaken är att jag kom upp i mina kilometer. Jag får ta igen allt förlorat svett denna vecka.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0