Sockerfritt

Nu började jag plötsligt sakna styrketräning väldigt mycket. Förra veckan var jag ju på gymmet och krigade med både löpning och styrketräning måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Sen bestämde jag mej för att vila fredag, eftersom jag sen skulle springa och promenera varje dag från och med lördag fram till fredag.
Det är rätt slitigt att hålla på och gå massa kilometer när man har ett så aktivt jobb som jag har. Idag är det tisdag och jag har skänkt både måndag och tisdag till jobb och långa promenader. Funtar på om morgondagens promenad kanske ska ha sitt mål vid gymmet.

Åh jusste, på tal om träning. Ni som kanske var lite skeptiska till mitt nya sit ups projekt blir nog as pissed när jag nu ska avslöja att jag både idag och igår har avstått helt från allt som jag egentligen vill ha, trots att det legat framför mina ögon i sammanlagt 23 bara den här veckan.
Än så länge har jag alltså varit grym.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0