Sneakers


Jag ska vara ärlig och säga att jag hade iiiingen aning om vem Rebecca Stella var, förrän jag såg henne i Paradise hotels extrashow. Och jag tyckte att det programmet var så oerhört jobbigt så jag såg bara 1 avsnitt sen svor jag åt skiten och såg det aldrig igen. Jag tyckte inte att hon gjorde någon direkt imponerande insats i showen, så för min del var det rätt waste, och snubben som var med var den riktiga anledningen till att jag knappt klarade av att se 1 avsnitt. Guuuud vilken jobbig människa. Han snackade värre än vad jag gör ta mej fan. Hela han var bara fööör mycket och fööör överdriven. Sen har jag inte hört ett skvatt om henne och nu plötsligt har hon tydligen designat massa grejer och sjunger och har sej. Well, well, sjukt kul för henne att det verkar gå bra.
Dom här pjucksen var snygga, i alla fall dom svarta. Jag önskar att jag verkligen hade gillat som vita för jag behöver verkligen ett par vita sneakers, men jag måste säga att jag tycker att dom ser lite klumpiga ut typ. Dom svarta däremot, give me now!

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0