Reafynd!

Idag sprang jag förbi Gina tricot på vägen hem.  Det fanns en del rea där men jag kollade snabbt på ställningarna och tänkte: äsch där finns det nog inget för mej ändå.
Sen slutade det med att jag gick hem med 4 grejer från rean och ett nagellack som inte var på rea.  Först var jag tvek men när jag kom hem kände jag hur rätt allt kändes.  Jag älskar mina nya saker.
Jackan älskar jag för att den är lite tjejigare. Jag som vanligtvis glider runt i skinnpaj, behöver verkligen en jacka som säger lite mer chic. Den blir perfekt att ha när jag vill köra lite finare, sötare och mer chic stil. Västen.. behöver jag säga mer? Jag har ju massa västar, som ni vet.  Så egentligen behöver jag ju verkligen ingen väst, men jag tänkte använda denna som en topp. Det blir snyggt.  Jeansen, som jag har tjatat om att jag behöver nya blekta jeans. Nu har jag äntligen ett par och kommer troligtvis att köpa fler nu till sommaren.  Nagellack behöver jag verkligen och min donut blev kvar i Sverige.
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0