Onsdag

Hej

.. och godnatt.
 
Aa precis så ser det nämligen ut nu. Jag jobbade 11,5 timmar, stack till gymmet, kom hem och nu ska jag krypa ner i sängen och decka.
Det har varit en lång, men bra dag.

Först jobbade jag som vanligt från 6.30 och framåt. Klockan 16.00 skulle jag ta hand om ett sällskap som kom. Jag trodde att dom skulle stanna till åtminstone 18.00 och att jag då skulle vara klar vid 19.30 typ. Bara den tanken stressade mej lite, eftersom jag visste att jag skulle till gymmet för att springa också. Lyckan sköljde över mej när en av gästerna ställde sej upp för att hålla ett informerande tal inför församlingen. Hon började med att välkomna alla och förklarade sen att dom skulle käka från 16 - 17 och sen förflytta sej till en annan våning.
 
Jag älskar mitt jobb, absolut, men just idag var det faktiskt väldigt skönt att få sticka iväg lite tidigare. 11,5 timmar lyckades jag i alla fall få ihop och 18.00 var jag på väg mot gymmet. Det var 1½ timme tidigare än vad jag hade hoppats på.
Jag ville fortfarande komma hem för att sova i bra tid så jag bestämde mej för att klara av mina 6 kilometer så fort som möjligt.
 
Jag vet inte hur jag lyckades men jag slog först och främst mitt rekord på 5 kilometer. Från typ 32 minuter (eller lite över) till ca. 31 minuter. Det känns rätt grymt presterat. Förutom det sprang jag ju mina 6 kilometer på under 40 minuter. Det känns oslagbart grymt.
 
På vägen hem från gymmet ringde jag Pontus och vädjade om att få bli lite omhändertagen, så nu har jag blivit bortskämd med en shake och massage. Han har precis köpt hem en massagegrej (ni vet en sån där för nacken som alla misstar för en dildo), så den kör jag hej vilt med på benen, i nacken och under fötterna. Jag hoppas verkligen att den är bra.
Idag blev jag då lite bortskämd med att Pontus höll i pinnen istället.
 
Nej nu är det dags att dra ur jacket. Det ska bli såååå skönt!!
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0