Lycka till, Sanna!

Ikväll är det dags för Eurovision song Contest. Jag kommer antagligen missa det, men det gör inte så mycket. Jag tycker ändå att det är ganska långdraget och överdrivet, speciellt nu när jag såg att man hade röstat på vilket bidrag andra länder skulle sända till Eurovision (WHAT?!)
Nej, jag är lite trött på skiten men jag tycker ändå att det kan vara kul att titta ibland. Om man gör det till en kul grej med lite vänner, vin och snacks så visst.
Men att sitta och följa hela tävlingen slaviskt känns inte alls som min grej.
 
Jag hoppas att Sanna går långt. Hon är duktig och förtjänade verkligen att bli skickad till Köpenhamn.  Allt annat är skitsnack. Sen fanns det andra duktiga också och jag förstår att alla ville bli skickade, men det finns ingen anledning att hålla på och bråka för det. Sanna vann och hon förtjänade det för att hon är en grym sångerska, hon framförde en ordentlig låt och hon gjorde det på ett bra sätt, punkt!
 
Jag är dock inget fan av lugna låtar och jag har svårt att minnas när en lugn låt vann sist. Även om denna låt är grym, har jag svårt att tro att den kan slå en riktig panglåt. Men vi får se.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0