Lördag

Godmorgon godmorgon

Idag har jag sovit ut ordentligt. Jag älskar att inte ha något alarm igång och bar sova tills jag vaknar. Jag har dock inte sovit så himla bra ändå. Jag gick och la mej jättesent, för att var en ny människa nu då som alltid deckar tidigt på fredagar , typ 00.30 eller något. Sen vaknade jag vid halv 5 och trodde att klockan nog var tidigare för det kändes verkligen som att jag vandrade runt mitt i natten. När jag kollade på klockan och insåg att det bara var  en timme kvar tills mitt alarm skulle ringa om det var vardag, tänkte jag att jag inte är mänsklig längre. Ett toalettbesök och så de deckade jag igen. Sen höll jag på och vakna flera gånger och kollade på klockan efter det. Jag ville väl inte sova bort hela dagen eller något.

Dom senaste två kvällarna har jag varit helt groggy. Jag minns typ ingenting från det att jag har blivit trött och nästan somnat. I förrgår kväll fick Pontus bära mej till sängen och ta av mej kläderna för att jag inte klarade av att göra det själv.  Jag fattar inte vad det är med mej nuför tiden. Först kan jag vara jättepigg och sen bara boom deckar jag mitt i allt.
 
Detta är ju helt nytt både för mej och för er som följt mej ett tag. Det finns gott om inlägg som är skrivna på natten i denna blogg. Sömnlösa nätter och trötta dagar har varit extremt vanligt. Men nu verkar det vara slut på den tiden  I alla fall for now.
 
Idag är det lördag. Klockan är strax efter 11.00, jag är hyfsat utvilad i alla fall och har massa på schemat.

Hoppas ni får en bra lördag.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0