Jag kirrar biffen

Hej

Idag är jag på väldigt bra humör.  Men ouch så ont jag har ! Mina fötter.. på riktigt! Blodådrorna står typ rakt ut och mina fötter är jättemjuka och varma. Dom blir så när jag går mycket, vilket jag gör varje dag på jobbet. Att jag sen går ganska långt efter jobbet, gör ju såklart inte saken bättre. Jag tror att jag börjar bli väldigt överansträngd så jag har bestämt mej för att skärpa till mej och lyssna mer på min kropp.
När jag promenerar hem gör mina fötter så ont att jag vill stanna och skrika, men istället fortsätter jag att gå minst 6 kilometer.
När jag kommer hem tar det minst en timme innan det slutar göra ont och under den tiden har jag väldigt svårt att sitta stilla.
När jag vaknar på morgonen och ställer mej upp är det som om jag ställer mej på två brutna fötter. Det ilar och känns helt stelt. När jag sen måste småspringa till bussen, märker jag hur jag verkligen inte har återhämtat mej ett dugg. Jag skulle verkligen behöva vila från att gå och springa men samtidigt vill jag inte avvika från mitt schema. Så idag kom jag på den briljanta idéen. Men hallå, crosstrariner! Varför har jag inte tänkt på det?! ?! Jag har ju sagt att jag inte får cykla men crosstrainer är ju nästan exakt samma sak som att springa, minus ont i fötterna. Gud vad bra!
Så från och med nu kommer jag att ta bussen till gymmet och sen köra crosstrainer. På så sätt tycker jag att jag verkligen har löst problemet.  Jag är så grymt stolt över mej själv som krigar trots att det känns som att blodådror i mina fötter ska explodera, och sen när jag blir frustrerad över att jag helt enkelt inte klarar av det längre så kommer jag med en lösning.  

Ni måste tro att det är allvarliga fel på mej.  Visst har jag lite problem men viktigt är att understryka att jag jobbar 8 - 12 timmar per dag. Under dom timmarna sitter jag inte ner nästan någonting. Jag går i rask takt hela tiden, från det att jag börjar 6.30. Jag har inte haft någon stegräknare på mej, men jag har haft det på liknande jobb så jag vet ungefär hur mycket jag går. Om jag jobba ett normalt pass, vilket här i Norge är 8 timmar, har jag gått 7 - 9 mil. Att sen direkt, utan vila, gå ut och gå ytterligare 6 kilometer är såklart ganska slitsamt speciellt om man gör det varje dag. Där har ni skaffat er schysta blåsor under tårna och snygga blodådror.
 

 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0