Brun utan sol


Jag fyllde ju år den 10:e april, men hittills har jag bara visat upp en present jag fick.  Det var skorna från Bianco som jag så gärna ville ha. Min snälla pojkvän köpte dom till mej, men inte bara dom. Jag fick lite fler saker, bland annat brun utan sol. Dom här två fick jag (plus den jag brukar använda om dom här inte skulle funka, smart kille )

Dom är skitcoola faktiskt. Man kan ställa in hur mörk färg man vill ha. As coolt.. men helt värdo asså. I alla fall på mej. Jag tycker inte att dom funkade alls och då hade jag ändå på mörkaste.  Jättetråkigt. Sen får man känslan av att flaskorna inte rymmer så mycket om man ska kunna växla färg och hålla på, men det kanske bara är en känsla. Jag blev i alla fall ganska besviken för jag vill ju vara jättebrun och fin men hur jag än smorde så hände nästan ingenting. På händerna fick jag jättefin färg och det blev jämnt och snyggt men på resten av kroppen hände inte ett smack. Jag får köra vidare på den andra jag har, som kommer från Apotek1 här i Norge. Den gör men väldigt brun faktiskt.
 
Jag har använt upp den ena flaskan och ska såklart prova även den andra. Man vet ju inte, kanske var något fel på den första. (Inte så troligt dock) och sen är väl jag ingen expert så jag kanske faktiskt gjorde fel, men tycker nog att jag följde instruktionerna. Det blir google innan jag använder den igen.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0