Torsdag

Godmorgon godmorgon.

Jag börjar med att varna för att jag kanske börjar dagen lite negigt. Det är nämligen så att torsdagar har blivit en av mina absoluta hatdagar, och det beror främst på att det är en så himla stressig dag. Det är sjukt vad stressade alla är. Onsdagar - coollugnt, fredagar - coollugnt, torsdag - crazy my fucking ass big time. Usch det är så himla jobbigt. Jag har vanligtvis svårt att bli stressad, eftersom jag naturligt håller ett väldigt högt tempo i allt jag gör. Eftersom jag har så högt tempo i allt, blir jag oftast klar med allt jag gör i tid och till och med i förtid. Men på torsdagar är det som om klockan går extra fort. Synd bara att dagarna inte känns kortare för det. Faktum är att jag tycker nästan att dom känns längst. Det är som om ju stressigare allt är, desto längre blir dagarna. Usch för torsdagar.
 
Annars då?
Jo fan, synd att klaga. Jag är i och för sej ganska trött så jag klagar nog ändå asså.  I går körde jag första kvällen på pride och även om det var kul så blir man ju väldigt sliten. Det är högt tempo, hög musik och mycket folk i väldigt många timmar.
Jag måste erkänna att jag är sån som tycker att sånt är skitkul.. ett tag, sen blir jag less på allt och då känner jag mej som en riktig bitterfitta som bara bore gå hem. Så är jag såklart inte om jag njuter av festligheten "på andra sidan bardisken" om man så säger.
Men när man jobbar och hela tiden är under viss press och man kör i många timmar blir det väldigt påfrestande tillslut, både fysiskt och psykiskt.
 
I går när jag kom hem hade jag behövt tvätta håret egentligen men jag kom hem en stund efter 22.00, tog bort mitt smink och sen var det raka vägen till sängen. Jag hade svårt att somna på grund av att min kropp värkte så mycket, men tillslut tog den extrema tröttheten över och när alarmet ringde kändes det som att jag hade sovit 1 timme - inte ett dugg utvilad med andra ord. Imorse använde jag torrschampoo för andra gången i mitt liv. (Älskar effekten men hatar det faktum att jag tvingades använda det på grund av att jag inte hade tid att duscha)

I dag spelar vi bandet på nytt. Jag kommer att jobba hela dagen och sen direkt till pride för att jobba hela kvällen. Livet som workaholic är ju helt amazing
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0