Tisdag

Hej

Hur står det till med er idag? Med mej är det fantastiskt. Jag känner mej dock lite stressad just nu. Jag sitter här, mitt uppe i massa reseplaner och tänkte försöka boka en biljett till Rom. Men har hamnat i ett jobbigt läge, den dagen jag vill åka finns det inga biljetter så jag måste börja med att korrigera min semester lite om det är möjligt. Ajja, det hela är en lång historia som ni får se mer av allteftersom.
 
Jag kom i alla fall hem från gymmet för ett tag sen. Pontus har precis kommit tillbaka till Oslo så vi var på gymmet tillsammans. Han körde styrka och jag krigade som vanligt på bandet. Efter gymmet gick vi och köpte en del nödvändigheter till mej. Det jag behövde var ett överlack och ett par skrubbhandskar. Med mej hem följde även några ögonsuggor, en ny mascara, nagellacksborttagning och bomullspads.  Sånt man behöver, som sagt.
Nu ska vi strax krypa ner i soffan och glo på en film innan det är dags att slagga igen.
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0