Min helg

Hej

Det har nog inte blivit ett enda inlägg på hela helgen och det beror på att jag har varit väldigt upptagen och när jag inte har varit upptagen har jag varit väldigt trött.
Jag har seriöst sovit mer den helgen än vad jag gjort sammanlagt den senaste veckan typ.
 
Nu tänkte jag berätta lite om min helg.

Fredag: Först var jag självklart på jobbet. Jag hade inte kunnat sova under natten så jag var ganska trött hela dagen. När det började bli dags att gå hem, kom Ebba förbi och så gick vi tillsammans mina 8 kilometer i form av en promenad till stan för att köpa virre och cider. Sen gick vi hem till henne, fixade till oss lite och började korkade upp.
Någon timme senare stack vi iväg till en park där vi skulle vara under kvällen. Några timmar senare kom Lina, Emelie och Malin förbi. Vi drack lite, lyssnade på skön musik, snackade och hade det bara hur mysigt som helst. Jag kämpade dock med att inte bli illamående. På grund av att jag inte hade sovit så bra, hade jag väldigt svårt att få i mej mat hela dagen. Jag hade med mej en fruktsallad och lite mat men det enda jag lyckades få i mej var ananasen från fruktsalladen. Resten petade tillslut Ebba i sej.  Jag klarade mej dock tack och lova ganska fint.
Det blev väldigt sent såklart. Jag tror att klockan var närmare 4.30 när jag kom hem. Jag fick i mej lite mat och deckade ganska snabbt efter det.
 
Lördag: Jag sov, sov och sov. Jag vaknade en gång vid typ 9.00. Flög upp och skrek att jag hade försovit mej. Först när Pontus försäkrat mej om att det verkligen var lördag, lyckades jag somna om och vaknade inte förrän typ 13.30. Efter det tog vi oss ut i det fina vädret är stund, handlade lite krubb, nyttigheter och cola. Sen såg vi ett gammalt avsnitt av gladiatoreran och sen togdeckade jag i soffan. Lite senare vaknade jag till av att Pontus satte igång en film åt mej. Jag såg den och när den var slut, tog jag mej upp för att gå mina 8 kilometer. Pontus var på gymmet, så vi möttes upp när han var klar och gick och handlade igen. Till middag lagade jag sen svingoda quesedillas. Helt perfekt blev dom! Så sjukt goda! Vi kollade på det senaste avsnittet av Galdiatorerna, såg en film och sen var klockan 2.00. Det sved extremt i mina ögon så ganska snabbt efter det, låg jag nedslagen igen.

Söndag: Idag har jag sovit ut igen. Jag vaknade vid 12.30 och strax blir det sen frulle, Jag känner mej alldeles seg i skallen och känner att jag har svårigheter att skilja på verklighet och dröm, vilken dag det är och vad jag har gjort när dom senaste dagarna. Tro mej, jag fick tänka massor när jag skulle skriva detta inlägg.  
Om ett tag ska vi sticka iväg på en visning på en lägenhet. Hoppas det blir bra.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0