Home sweet home

Nu är jag hemma igen.  Det känns riktigt skönt må jag säga. Det blev bara ett 12-timmarspass idag  

När jag kom hem låg jag och kramades med min kanin i sängen ett tag. Det märks att vi inte setts på ett tag, han blir alltid lite extra gosig då. Vanligtvis skämmer jag bort honom med kramar och pussar så han kan vara lite tjurig av sej, men när han tror att jag har glömt honom är han minsann hur gosig som helst.  

På priden idag var det väldigt lugnt. Inte så konstigt kanske, för regnet fullständigt vräkte ner. Det åskade och blixtrade massor också. Vi som jobbade hade det ganska bra under ett stort tält, men alla människor på festivalen sprang för livet och försökte hitta tak någonstans. Sen stod dom där och häckade och hoppades på att det skulle sluta regna.
Men det regnade, och regnade, och regnade, och vägrade seriöst att sluta. Jag höll på att kissa på mej tillslut för att jag skulle vänta ut det, men så timade jag perfekt. När jag tillslut bestämde mej för att trotsa regnet och rusa till toaletten, slutade det regna. När jag kom tillbaka till tältet igen, dröjde det inte länge innan regnet vräkte ner på nytt. Hur mysigt som helst, men det är klart att man inte säljer så mycket då. Tack vare regnet fick jag gå hem några timmar tidigare.  Jag klagar inte faktiskt.
Denna kväll ska jag spendera tillsammans med min dator, jag ska ta en lång dusch och fräscha till med ordentligt och om jag hinner ska jag försöka se en rulle med pojkvännen. Det är tight, men det kan gå.  Bjuder på en bild på oss båda, eftersom jag nämnde honom på slutet.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0