Onsdag

Hej

Har ni haft en bra dag?
Min har varit helt okej faktiskt och nu sitter jag i soffan i handduk och ba: aaaah.
 
I natt sov jag runt 2 timmar så det var kanske ingen höjdare, men till skillnad från igår så började dagen faktiskt ganska bra. Jag gick upp extra tidigt för att gå till banken innan jobbet. Ja dom har lite keffa arbetstider dom där nissarna. Banken öppnar när alla börjar jobba och stänger precis innan alla slutar sina jobb så fråga mej inte ens hur folk hinner med sina bankärenden.
MEN, jobbar man inom restaurangbranschen då går det finfint för vi har så himla oregelbundna arbetstider så på ett eller annat sätt hinner vi med både banker och skatteverket.  På tal om skatteverket så tycker jag att banken gav mej såå mycket mer kött än vad skatteverket gjorde igår. Usch jag är fortfarande lite pissed, men banken gjorde i alla fall ett fenomenalt arbete.  Jag fick ett bankkonto, digipass, VISA kort och massa information.  Känner mej inte bara klockare utan även lite stolt.  Jag gick i alla fall därifrån nöjd och stolt med huvudet högt. Jag kom in på jobbet, som btw är bankens granne, käkade lite frulle och sen satte jag igång med min öppning. Jag var klar i god tid så då passade jag på att filma lite, vandra runt lite och bara njöt av att jag hade en stund över för mej själv.
 
Självklart var jag en jävligt trött issa men passet gick ganska snabbt och jag stack till gymmet direkt efter jobbet, sprang 20 minuter körde en ordenligt pw blandat med löpning upp till 40 minuter och sen hem. Nu sitter jag i soffan i min handduk och ba: aaaah.   Nu blir det middag och rulle.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0