Fredag

Hej

Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde igår. Min rygg är det väl lite si och så med, men jag har i alla fall inte ont i halsen längre.  Jag har sovit massa timmar och nu ligger jag och chillar i soffan en stund, innan jag ska börja göra något vettigt av dagen.
Jag har inte helt bestämt mej för vad än. En del av mej skulle vilja checka rean lite. Det är ju ganska plöjt nu men en del kul finns det ju fortfarande kvar, och om inte annat är det ju lite kul att gå och kolla på nyheterna.
Jag vill även hinna med en sväng till gymmet, men samtidigt är jag lite trött i kroppen fortfarande och skulle bara vilja ligga i soffan.
Jag skulle även behöva städa ur vårat skafferi i köket för det är överbelamrat och jag vill ärligt talat inte riktigt veta hur det ser ut längst in.

Jag önskar att jag hade hela dagen på mej för då hade jag hunnit med allt, men det är fredag och det innebär som vanligt att jag ska till jobbet sen. Nu lät det som om jag klagade men det gör jag faktiskt inte. Nu när jag har kommit igång med ett jobb igen är jag väldigt inställd på att försöka få ihop så mycket pengar som möjligt. Synd bara att det är så dålig timlön.

Vi får väl se hur jag använder mina 5 lediga timmar nu. Jag har i alla fall ätit frulle än så länge.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0