Tv-spel

Igår var det första gången jag spelade spel med kinect.  Sist jag stod och hoppade framför tv:n var på eyetoy's tid och då har jag bara spelat det första spelet som kom ut. Det kom när jag gick i 6:an så jag tycket såklart att det var skitkul. Min grannkompis hade spelet så jag var ofta över för att spela. Favoriten var ninjaspelet och speglarna. Många stod bara och viftade med armarna men jag la ner lite extra på att ta alla ninjas "på riktigt". Speglarna var kul för man fick tänka väldigt mycket Dom vändes ju så att man stod upp och ner, spegelvänd, rättvänd och så vidare. Man skulle ta dom gröna men jag råkade ofta ta dom röda för att jag var så himla dålig på att röra mej spegelvänt. Min grannkompis däremot var grym på den delen.
 
Igår, 9 år senare, stod jag återigen och viftade med armarna. Man kan ju säga att det hela har utvecklats rätt ordentligt på den här tiden. För 9 år sen stal man varenda lampa i huset för att lysa upp rummet så att det skulle gå att spela. Det var ganska skönt att slippa  
 
Vi spelade först adventures och sen körde jag fighter uncaged själv efter det så det blev sammanlagt nästan 2 timmar. Sen var man svettig och ganska slut i kroppen. Adventures var kul och jag gillade alla fina färger. Hinderbanan och bollarna tyckte jag bäst om. På hinderbanan fick jag upp flåset lite och på bollbanan fick jag se ut som en riktigt idiot när jag sparkade och viftade åt alla håll. Jag blev sådär lite galet upphetsad som bara issa kan bli av det.
Sen är ju jag en gammal fin kickboxare så det är klart att jag körde all in på teknikerna i fighter uncaged. Men som gammal fin kickboxare är det okej att störa sej på att man inte ser så bra och att gubben inte gör som jag gör hela tiden. Det var också svårt att köra kombinationer och det är ju det man gör mest i sporten. Det är väldigt sällan och dessutom inte så taktiskt att slå ett slag i taget lite då hur som helst. Men spelet går inte ut på att man ska bli proffsboxare men klart att jag ville ha något mer ut av det såklart.   det var i alla fall kul att det gick att kicka i huvudet utan att någon gör sej illa, det gillar jag.  

Fighter uncaged gav mej träningsvärk i rygg och axlar. Så går det när man bestämmer sej för att gå all in som proffsboxare på ett tv-spel
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0