Skickat iväg blankett - check, motionerat - check

Hoppas ni har haft en bra kväll.  Jag är i alla fall stolt över mej själv som gjort massa bra saker. Jag har varit på gymmet och skickat iväg den där blanketten som man måste skicka iväg för att få ett nytt körkort. Mäktigt jobbigt att tappa körkortet. Först ska de spärras, sen ska det komma hem en blankett. På blanketten ska man skriva en perfekt underskrift (min blev såklart förjävlig fast jag hade övat på att göra en snyggare på hela 14 papper) sen måste man gå och ta ett foto i någon satans apparat och självklart blir alla foton skitfula och sen måste man klippa ut en i perfekt storlek och sen måste man äga ett lim eller dubbelhäftande tejp (vem äger lim numera??) och sen ska det hela skickas iväg och sen tar det mäktigt lång tid innan körkortet tillslut kommer och så måste man hämta ut det. Jaja, man behöver bara göra det ibland så kanske inte ska klaga.

Jag var i alla fall på gymmet innan jag gick och tog mina bilder.  Jag körde först 30 minuter pw och sen 30 minuter cykel.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0