Nytt rekord!

 
Här är min löpning för dagen.  Jag började må fruktansvärt illa precis när jag var klar. Jag hade tänkt fortsätta springa / pw men det gick helt enkelt inte. Jag försökte om och om igen under 3 minuters tid men jag började bara må mer och mer illa. Tillslut blev jag helt enkelt tvungen att sluta och försöka må bättre. Jag tog i alla fall kort på det jag hade gjort och kände att det var rätt bra för att ha legat hemma med hjärnskakning en vecka.
Jag körde rätt hårt på mage en bra stund och sen gick jag på insida lår på 36 kilo sista minuterna innan jag stretchade och gick hem.
Det var först när jag kom hem och jämförde med tidigare löpningar som jag insåg att jag idag slog nytt rekord! Jag vet inte om det var för att jag kollade på OS samtidigt eller om jag helt enkelt vägrade acceptera ett dåligt resultat när jag på sista tiden legat bra till men jag pressade och det lönade sej.  Jag är grym och den här dagen äger!
 
Man kan, även om man är sjuk eller får hjärnskakning och tvingas vila en vecka, glöm inte det!
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0