Min helg

Hej

Jag vet att jag bloggar som en kossa då och då. Ibland kommer det upp grejer som tar all min tid tyvärr. Helgen kan jag dock inte säga tyvärr om. Min mamma var nämligen här på besök och vi hade jättekul.  Hon kom fredagkväll och då chillade vi mest men sen på lördagen gick vi ut och vandrade på stan. Shoppade lite och drack vin. Sen gick vi och käkade på en italiensk restaurang. På söndagen var det dags för henne att åka hem igen. Vi satt och snackade i köket på dagen och sen följde jag henne till centralen.
 
Killen hade varit i Sverige under den tiden och kom inte hit förrän tidigt på måndag morgonen. Vi hade spenderat några dagar ifrån varandra så vi var med varandra hela måndagen och sen blev det hela tisdagen. Nu ska han jobba en helg istället så det blir mycket ensam tid framöver.
Jag har i alla fall haft en super bra helg med min mamma men nu blir det tillbaka till allvaret igen. Träning och träning.
 
Jag lägger upp shoppingen från helgen lite senare.
Hoppas ni hade en bra helg också
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0