Fredag

Hej

Fredaaag   Det är alltid lika kul när det blir helg även om det för mej inte spelar överdrivet stor roll nu när jag är i Sverige och är ledig varje dag.   Men alla andra är ju lixom lediga så det blir speciellt i alla fall.
Idag har jag varit hos tandläkaren först. Sen gick jag till gymmet och sen gick jag tillbaka till tandläkaren. Ja, jag fick gå dit två gånger idag.  Det känns i alla fall fresh och nice i käften nu.  Lite senare ska jag åka hem till pappa och käka middag och kvällen ska jag spendera med Jennifer som jag inte har träffat på flera år nu. Jag tror att sista gången vi träffades var när vi var och käkade middag. Sen flyttade jag till Spanien och när jag kom tillbaka till Sverige hade hon börjat jobba utomlands. När hon kom hem till Sverige hade jag flyttat till Oslo och så har det gått. Det är sjukt kul att vi har lyckats ha kvar kontakten under hela tiden och nu äntligen kan ses.  Hon är en grymt rolig person och väldigt lätt att hänga med
 
Så ser min kväll ut. Men sen kan det såklart komma lite ändringar senare. Jag har många vänner som vill ses nu när jag kommer till Sverige och hälsar på under ganska kort tid så mitt schema blir alltid rätt pressat. Men det är kul att se att man har vänner kvar när man reser runt som jag gör.
 


 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0