Brulle


Snacka om bra start på dagen va?  För mej är ju inte det här starten men efter gymmet så käkar jag gärna en nice frulle. Eftersom jag är en sån där fjant som har svårt att somna på kvällarna så kommer jag ju upp lite senare på morgonen. När jag säger god morgon har dom flesta redan käkat upp sin lurre.  Men i morse vaknade jag som sagt lite tidigare. (och tro inte att jag inte försöker och får kämpa för det, jag ställer alarm varje kväll och sen går det åt pipan så fort det ringer)
 
Jag gick upp vid 10.30 och satte igång rätt fort. Självklart är det alltid lite förberedelser innan man kommer iväg men tillslut så. Jag blev i alla fall väldigt glad när jag kollade på klockan. Jag hade kommit lite mer än halvvägs med min motion och då var klockan 11.30. Det är tiden då jag brukar gå upp och idag var jag nästan klar på gymmet då. Sen drog jag ut lite på allt och körde ju dessutom lite ben när jag var klar på cykeln så klart det tog lite längre tid. Sprang in i mataffären på vägen hem också och kirrade lite keso och vips var klockan typ 13.00. När jag kom hem fixade jag min frulle, hoppade in i duschen och när jag skulle käka insåg jag att det mer hade blivit brulle än frulle.  Så kan det gå, jag hoppas att det går bättre för mej imorgon.  
  Ett glas apelsinjuice
  Ett hårdkokt ägg
  En skål med naturell lättyoghurt blandat med lite lätt vaniljyoghurt och musliblandning.
  2 fiberknäckemackor med kokt skinka, rödlök, sallad och röd paprika.
 
YAM YAM YAM
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0