Alla hjärtans dag

 
 
Imorgon är det alla hjärtans dag, en av årets bästa dagar.  Konstigt nog tycker jag inte att jag har sett nästan någonting om det. Vanligtvis är det en högtid som typ Halloween, mors - och farsdag, påsk och studenten. Alla affärer börjar göra massa kampanjer och säljer allt möjligt och restauranger brukar smyckas ut med hjärtan och grejer. Kort sagt brukar business utnyttja högtider för att synas och sälja. Men i år har jag inte sett någonting alls. Klädaffärer brukar till exempel ha massa alla hjärtans dag underkläder. Jag vet att Lindex brukar vara en prima ballerina på att fixa fram sjukt snygga underkläder i rosa och rött. Men i år tycker jag att det är ganska, ganska tomt på det. Inte helt tomt men ganska. Nelly har inte heller skrikit ut så mycket. Dom hade en liten grej uppe men den försvann lika snabbt som den kom.

Hur som helst tänkte jag då bjuda på en liten alla hjärtans dag special istället.  

Eftersom jag tyckte att onlinebutikerna inte gjorde tillräckligt mycket så har jag varit inne på Nelly och valt ut ett antal snygga set som jag tycker passar bra på alla hjärtans dag.  Kärlek, romantik och underkläder.
 
Nu är man lite sent ute om man vill beställa underkläder till alla hjärtans dag, men kanske har jag sått ett för i era skallar. Beställ hem ett set nu och gör något kul för killen nästa helg.  En kille säger väl aldrig nej, eller hur.
Om inte annat kan ni börja rota i era garderober för jag lovar att ni kommer hitta något liknande som ligger där och väntar på just ett sånt här tillfälle.

psst.. satsa på rosa eller svart spets gärna lite genomskinligt i så fall. Vinrött som den näst längst till höger men vanlig fin röd färg bör man akta sej för enligt mej, det bli jultomte av det och inte alls hjärtan och rosor.  
 

Alla hjärtans dag för mej handlar väldigt mycket om att uppmärksamma den man är tillsammans med. Är man singel har man ett lysande tillfälle att gå på en rolig dejt, rå om sej själv eller göra något kul med en väldigt nära vän. På alla hjärtans dag ska man vara glad och ha roligt tillsammans. Det är den dagen på året då jag ser det som att alla bara lägger ner sina stridyxor för 24 timmar. Så är det givetvis inte men jag blir glad av tanken. Jag skulle gärna fira alla hjärtans dag åtminstone 2 gånger per år.

Tidigare i mitt liv har jag egentligen aldrig friat alla hjärtans dag ordentligt med en kille. Jag har däremot haft himla kul och skämt bort mej själv med både bio, god mat, shopping och godis. Och så undrar folk varför jag gillar alla hjärtans dag haha.
 
Jag tror att alla hjärtans dag är mycket för oss tjejer. Då vill vi bli uppvaktade och få gå på mysiga dejter, vi vill få presenter och känna oss som prinsessor för en dag. Jag tror även att alla hjärtans dag är en perfekt dag för killar som egentligen är romantiker men inte riktigt vågar visa det, eller för dom killarna som dödligt gärna vill bjuda ut en tjej men inte riktigt vågar. Denna dag känns som ett skydd, plötsligt kan man få göra vad som helst och man har faktiskt något att skylla på. Egentligen tycker jag att det känns lite dumt att man ska behöva skylla på något för att våga fråga ut någon, våga vara romantisk eller våga begära att bli uppvaktad.
Jag tror att det är viktigt att ha en dag på året som är ämnad till kärleken. Ett bra sätt att hålla en relation vid liv, sätta lite fjärilar i magen och så vidare. Vi har ju alla andra dagar lixom. Mamma och pappas födelsedagar, min egen födelsedag, kompisars födelsedagar, alla namnsdagar, dagen då man springer runt en stolpe och larvar sej, dagen då man står runt en brasa och ba: oooowaaow, dagen då man kutar ut med en mössa och super ner sej, dagen då man skrämmer skiten ur folk, kungafamiljens alla födelsedagar och namnsdagar, pingst vad nu det är och jesus födelsedag, världens äldsta man.
Varför inte ha en dag fylld av rosa fluffiga grejer, billiga sexleksaker och gratis kyssar från ingenstans.
 
 
Jag tillhör tjejerna som vill bli lite extra uppvaktad. Jag tycker att man kan köpa en present till sin kille om man kommer på något men om man inte gör det ska man inte anstränga sej på den punkten. Jag vill gärna diskutera med min kille och vad vi ska göra men säger han att han vill överaska mej får han det, men det är inget jag begär. Däremot vill jag gärna att han i så fall ska en ordentlig plan och det ska vara mysigt. Vill han ta mej till en restaurang, ta mej då till någon mysig och gärna som är lite alla hjärtans dag inspirerad. Vill han att vi sak göra något speciellt tycker jag att det är jättespännande men jag vill gärna vara uppklädd så ingen bergsklättring om man säger så.
Han får gärna köpa en present men det behöver inte vara något överdrivet. Jag är som ni märker, ganska enkel. För mej handlar det om upplevelsen. Om han inte kan väga upp upplevelsen, då blir en present plötsligt jävligt viktig för mej. Men har han planerat olika grejer så tycker jag inte längre att present är viktigt. Om han inte har några som helst idéer tycker jag inte alls att det är något fel med att man kommer fram till något tillsammans. Men då får han jobba lite hårdare på stämningen när man väl kommer på något.
 
Som ni märker tycker jag att det är killen som ska rodda dagen/kvällen. Alla förhållanden är olika och för min del handlar det helt enkelt om att det är våran dag tillsammans. Därför ska han såklart inte göra allt.
Jag skrev tidigare att man inte ska lägga för mycket vikt på att köpa en present till killen. Det beror på att jag tycker att tjejen kan få så lite för desserten, eller vad man ska säga. Kvällsunderhållningen.
Om man har varit ute och gjort något och killen har skött sej väl har han förmodligen en mer än lycklig tjej när han kommer hem.
Han har kanske varit romantisk och fjantat sej hela kvällen, låt honom få känna sej lite som en man ett tag. Gör något kul av allt. Striptease, någon kul lek, hetta upp stämningen med något spel. För en gång skull tycker jag att det är tjejen som ska rodda sängen. Här kan det vara utmärkt att ha nya underkläder och kanske ha förberett med ljus och andra mysiga grejer. Om man gör något bra och roligt av det kommer han absolut inte vara ledsen för att han inte fick en present. Som jag skrev tidigare - får en trevlig upplevelse spelar en present inte längre någon roll.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0