Alla hjärtans dag planer

Hej

Idag är det alla hjärtans dag (någon som har missat det? ) . Jag har precis tjatat till mej min present  Killen skulle egentligen överraska mej ikväll men som vanligt lyckas jag alltid förstöra för honom och få honom att berätta i förtid.

Jag fick den bästa presenten jag kan få. Att säga att det märks att min kille känner mej är en extrem underdrift. Han vet exakt hur han ska få mej att vara glad i flera veckor framåt bara genom en present.  Jag antar att många tjejer får något smycke eller så på alla hjärtans dag. Det är ju superfint och man blir jätteglad och sen när man har på sej det tänker man då och då på att man fick det av sin pojkvän på alla hjärtans dag. Jag vet att jag gör det för jag fick ett jättefint halsband av Pontus förra året. Men i år fick jag något som slår alla smycken i världen!
Jag fick en shoppingrunda värd 2000 kronor.  och den kommer vi att utnyttja imorgon. Han ska bära mina påsar och vara så glad hela dagen och jag springa och fynda på Oslos eviga rea. Min lördag kommer bli epic!
Ikväll ska vi gå ut och käka på en restaurang som jag har velat gå till sen vi kom hit. Egentligen inte för maten utan för att stolarna på uteserveringen är klädda i jättefin ullig päls. Fejk såklart!! Jag skulle inte vilja sitta och äta någon blodig köttbit på en äkta päls, det känns föööör brutalt. Sen äter ju jag aldrig blodiga köttbitar men ändå.
Pälsen är fejk och jättefin och sen har dom typ facklor utanför med massa eld.  Så himla mysigt ställe. Därför har jag velat gå dit hur länge som helst men vi har väl inte riktigt haft råd. Men ikväll bär det av dit  Jag är sååå taggad och jag ska få ha min nya fina klänning på mej.
 
Här kommer en liten alla hjärtans dag hälsning från Tarzan också.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0