Brännskadan

Nu ska jag snart försöka sova här. Som tur är, tvingade jag mej upp ganska tidigt imorse så det finns en god chans att jag faktiskt somnar i hyfsad tid ikväll.

Jag har precis duschat min stackars kropp. För tillfället är det oerhört deppigt att kolla mej själv i spegeln. Dels har jag ju såklart gått upp lite i vikt under semestern (det gör man ju nästan alltid) och dels håller nu min hud på att falla av.
Det är ju ganska vanligt att man flagnar en del på ryggen efter en solsemester, men jag har nog aldrig hört talas om en som helt och hållet byter skinn efter en tågluff. Det är bara mina ben, mitt ansikte och mina fötter som inte flagnar och resten ser hemskt ut.  Utöver hur det ser ut så kliar det ju så man blir tokig. Jag hoppas att det är över snart, jag tycker att jag har fått lida nog. Först var det den hemska smärtan, som inte går att beskriva med ord, som slår ner en både fysiskt och psykiskt, och så var det huden som plötsligt blev en storlek för liten så man inte kunde röra sej, och så var det färgen som gör att alla runt en skrattar, och så var det kliandet, sömnlöshet och det ständiga brännandet, och sen kom rädslan för brännblåsor, och så kom brännblåsorna, och så kom rädslan för att det här skulle vara något permanent, och så tillslut kom tröttheten. Nu orkar jag inte med det här längre. I snart en vecka har jag fått lida för att jag solade lite solarium.
 
Lyckligtvis kan jag ha kläder på mej nu, och jag behöver inte längre ha bandage under dom. Så det går i alla fall framåt.
 
Här är en liten del av spektaklet och självklart är det inte ens i närheten av hur det ser ut IRL
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0