Veckans första 5,5 kilometare


 
 
Jag är så himla stolt över mej själv som klarade den här löprundan så himla bra.  Till en början löpte jag på riktigt bra och det kändes smidigt och skönt. Men ganska fort blev jag ändå trött, vilket inte är så konstigt när man inte är van. Dessutom är det riktigt varmt ute.
Jag vet vart jag stannade första gången och började gå istället för att springa så målet är att nästa gång komma snäppet längre och sen kriga vidare så. Det är synd att jag inte räknade hur många gånger jag stannade, det hade varit kul att försöka tävla med sej själv även där.

Att springa utomhus är en helt annan grej än att springa på löpbandet. Jag tycker att det svåraste är att hitta ett lagom tempo och sen hålla det. På ett löpband vet man ju ofta vad man brukar köra på. Dessutom är det inte uppförsbackar och nerförsbackar på löpband, inte heller motvind, övergångsställen, bilar, människor och cyklar. Att springa på ett bra sätt utomhus är något man övar upp och det skulle jag vilja göra nu.  Veckans första 5,5 kilometare - Check!
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0