Torsdag

Hej

Nu är min födelsedag snart över  Jag har haft en ganska bra dag so far. Jag har jobbat och det har varit helt okej faktiskt och jag har gymmat, vilket i stort sett alltid är väldigt okej.  Idag körde jag biceps och mage. Biceps är en av mina absolut svagaste muskelgrupper - enligt mej. Jag har nog egentligen ingen aning men det känns som det.  Men det finns ju såååå mycket jag inte vet om det där med muskler. Jag vet ju bara det jag ser och det jag känner och det jag känner är att det är vääääldigt tungt att köra biceps.  Egentligen är nog mina triceps ännu värre när jag tänker efter, men det känns inte så. Men det beror ju såklart på vilken maskin jag kör också.
Jag har i alla fall tränat och nu sitter jag hemma och varvar ner lite efter allt. Om en stund kommer killen hem men det lär nog inte hända så mycket idag, det är ju trots allt torsdag.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0