Söndag

Hej

Så var det redan söndag. Jag är ganska trött idag.. fullt förståligt egentligen. Jag var ju på personalfest igår och det är klart att det blev sent. 02.30 kom jag hem och då gick jag inte ens och la mej på en gång. Jag övertalade Pontus att kolla klart på Let's dance med mej och sen blev det att vi gick och la oss vid typ 4.00. Jag vakade vid 8 och gick upp nästan på en gång så självklart är man ju rätt slut nu.
Igår hade jag i alla fall skitkul. Det blev inte nya pjucks till mej, istället satte vi oss på en uteservering och njöt av solen. Vi tog en promenad till stan och där var det någon typ av jätterea. Jag hann köpa ett plagg på BikBok innan allt var stängt.
Vi kom ganska sent till stan, eftersom vi var på gymmet innan och det tar ju sin tid.  Inte långt efter att affärerna hade stängt var jag tvungen att sticka iväg till bussen för att åka dit jag skulle.
Festen blev jättelyckad. Vi drack fördrink, grillade, drack vin och tände en brasa, skrattade massor och sen kom det två bilar och hämtade oss. Den ena visade sej vara värsta partybussen så klart jag såg till att komma med den  Vi åkte in till stan och tog några öl och sen fortsatte natten på en rätt trist nattklubb. Gigantisk dock, men så jäkla sämst ställe. Jag borde ha avslutat min kväll efter ölen på stan men eftersom nattklubben låg nära mitt hem, kändes det rätt att åka med.
Jag kom dit, degade 276 spänn och drog därifrån typ.  Förutom det var kvällen grym.  

Här är jag precis innan vi stack ut i det fina vädret
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0