Tisdag

Godmorgon godmorgon 
 
Egentligen förstår jag inte hur jag klarar av att göra en glad gubbe. Ingenting är bra just nu. Jag har haft några förjävliga dagar och några ännu värre nätter. Igår drog jag ju på mej en förkylning igen och på det ytterligare en sömnlös natt. Jag tror att jag sov ca. 1 timme i natt. Sen var det dags att gå upp för att sticka iväg till sjukan och röntgen.
Idag har jag gjord mitt första ultraljud och det gav väl inte speciellt mycket egentligen. Det är ironiskt det där hur en person som jag med massa små krämpor  - sömnproblem, ryggproblem osv.. - kan ha så perfekta värden och organ hela tiden.
Jag nästan ramlade in på sjukan idag för att jag är så dålig i kroppen, mår så slitet och är så himla trött och allt jag får till svar är: Det är inget fel på dej eller, allt ser jättebra ut.
Jag undrar hur allt kan se så förbaskat bra ut när jag mår så himla skit hela tiden.
 
Det är mycket på G nu och ingenting är speciellt kul. Faktum är att det mesta suger. Jag vill gräva ner mej och inte gräva upp mej förrän allt är bra igen.
 
Nog med gnäll, hoppas ni får en bättre dag
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0