Onsdag

Hej
 
Hur är det med er denna soliga onsdag?  Jag har skitont i halsen men har i alla fall fått en hel del gjort idag.
 Först och främst tog jag mej faktiskt till vårdcentralen i morse. Jag har försökt både måndag morgon och tisdag morgon men först när jag gjorde mitt tredje försök gick det igenom. Ni vet vad man brukar säga.
Bortsett från att jag som vanligt först fick jiddra lite med människorna som jobbar där, hände det faktiskt något. Jag är mer än förvånad. På vårdcentralen vill dom ju alltid att man ska komma tillbaka om det inte blir bättre, det är i alla fall vad jag alltid har fått när jag kommit dit. Jag går inte dit så ofta, tack och lov, men ändå sitter repliken som spikar:
- Kom tillbaka om det inte bli bättre om en vecka eller två.
 
200 spänn för att höra det, snacka om dyra ord.
 
Hur som helst hände det faktiskt något idag. Kanske beror det på att jag sa att det var mitt andra besök.  Vid det här laget är repliken alltså gammal.
Jaa, så nu är någon undersökning inledd. Jag ska göra ytterligare ett blodprov (har snart inget blod var i bodyn så många blodprover som jag gjort på sista tiden) och sen ska jag göra något ultraljud och något annat prov.
 
Förutom vårdcentralen har jag hunnit med att köra iväg ett flyttlass, slänga grejer och köra över lite grejer till min brorsa. Jepp, flytten är i full gång och nu är det dags för nästa lass.
 
Later
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0