Fredag

Hej

Jag hoppas att ni har haft en bra fredag so far. Jag och snubben har varit hemma och mått sådär + kollat film + försökt packa upp det sista hela dagen.
I morse vinglade vi upp vid 9.00 och stack hem till pappa för att lämna tillbaka våra nycklar. Det var nog sista gången jag var i det huset. *Snyft* 17 år har jag bott där. It's the end of an era.. verkligen.
 
När vi kom tillbaka hit slocknade vi båda i soffan och när vi vaknade slappade vi framför en film innan vi lyckades ta tag i att packa upp dom sista flyttådorna. Vi är fortfarande inte klara så imorgon ska vi lägga i en växel och storstäda hela kåken och få allt det sista uppackat.
 
Igår blev jag av med min telefon också så nu sitter jag och byter lösenord på allt jag har och hoppas att ingen liten jävel ska komma åt något. Det är synd att jag var för lat för att ha lösen på min iphone, nu kan vem som helst använda den. Personligen hade jag ju önskat att någon kunde använda den för att ta reda på vem som äger den, men folk är ju inte ärligare än ett ruttet äpple tyvärr. Det är alltid trist att bli av med luren, men man får försöka tänka: Men herregud det är bara en telefon.
 
Hoppas ni får en bra kväll
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0