Rygg och triceps


Det här är en bild jag tog på gymmet idag när jag körde triceps. Förra gången jag körde triceps och märkte att jag körde på 25 kilo trodde jag att det var något fel på maskinen. Idag körde jag på 25 kilo igen, inga problem och nu börjar jag bli säker på att jag gör övningen helt fel. Det konstiga är att jag gör exakt som jag alltid gjort. I flera år har jag gjort likadant, ända sen min mamma lärde mej övningen när jag var rätt liten.
Min mamma tränar mycket och ännu mer förr så det hände att jag följde med henne till gymmet ibland och hon visade övningar. Vissa av övningarna hon visade, till exempel den här som jag syftar på nu, bara fastnade och jag har kört dom sen dess. Vore det inte lite skumt om jag började köra fel nu?
 
14 kilo brukar vara vad jag klarar av och då svider det duktigt i triceps. Jag tror inte på att jag plötsligt klarar 25 alltså måste det vara något fel på maskinen.  Jag ska prova en annan innan jag börjar hoppa och skrika.
 
Passet på gymmet idag var i huvudsak rygg. Vissa av mina ryggövningar drar i triceps också och när jag kör dom övningarna ligger det nära till hands att jag slår lite på mina triceps också när jag ändå håller på. Det gick i alla fall bra idag. En hård och svettig timme.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0