Pumpa armar


Som jag skrev i förra inlägget blev det armar idag. Jag hade ju först bara tänkt köra biceps. Man ska ju ogärna köra både triceps och biceps samtidigt. Jag antar att det beror på att man använder armarna väldigt mycket på gymmet och om man tränar båda samtidigt kan man nästa dag överanstränga någon av dom. Jag tycker att en bra lösning på det är att bara köra ben dagen efter... eller??
Anyway, jag hade tänkt att bara köra biceps. Men sen kom jag på att jag har ju motionspass imorgon så då spelar det ingen roll. I övermorgon kommer jag med största sannolikhet att köra rygg så jag hinner vila mina stackars armar gott och väl. Well.. det bygger på att jag tar mej till gymmet både imorgon och i övermorgon.
 
Imorgon är det, som sagt, motionspass.. om jag tar mej till gymmet. Som jag nämnt tidigare kör jag nu var 3:e pass enbart kondition i en timme. Löpning och cykel är vad jag kör mest. Ibland slänger jag in lite crosstrainer också.
 
50 minuter biceps och triceps idag. Någon dag kanske jag slänga upp lite bilder på mina favoritövningar för armar.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0