Massa affärer

Hej

 
Nu var det några dagar sen jag bloggade igen och ni måste ju förstås undrar hur livet i Oslo flyter på?  
Vi har nu varit i denna underbara stad i 5 dagar och jag stormtrivs. Allt finns! Det tog mej 5 dagar att hitta gina tricot men I found it!  Jag hittade den idag och tänkte att det var ju rätt typiskt gina. Dom lägger aldrig sina affärer där man tror att dom ska ligga.

Idag har jag varit ute och sökt lite jobb. För tillfället är det rätt tomt på jobb här. Det sägs att det är det i början av oktober. Det sägs också att det blir lättare mot slutet av månaden och i början av november. Jag hoppas att dom som säger det har rätt.
Just nu står mannen min i köket och lagar mat. Så fort han är klar ska vi äta lite, andas lite och sen ska vi iväg till gymmet.

 
Så till er som vill veta hur mitt liv flyter på.. Det är fucking awesome just nu.  Jag trivs så himla bra och medan alla i Sverige fryser ihjäl är det faktiskt riktigt varmt här. Idag hade jag på mej en flanellskjorta och jag trodde faktiskt att jag skulle börja frysa men tvärt om svettades jag då och då. Det är 8:e oktober och jag svettas utan jacka. Halleluja! 
 
Oslo har huuuuur många BikBok och H&M som helst. Följt av huuuur många affärer som helst. Jag har hittat 3 eller 4 köpcentrum som alla är väldigt stora under dessa 5 dagar. Utöver det finns det mängder av affärer runt köpcentrumen. Jag kan inte riktigt fatta varför, men jag klagar inte. Jag älskar att det är affärer överallt. Det gör att hela staden blir så mycket mysigare. Sen är det ju såklart restauranger, cafeer, barer och pubar här och var också. Men för att vara en huvudstad är jag faktiskt förvånad att det inte är mer. Framför allt tycker jag att det är konstigt att jag hittills inte sett en enda biograf, nattklubb, teater, biljardställe eller bowlinghall.
Det verkar just nu som att hela Oslo är fyllt av affärer. Men jag klagar inte.
 

 
Jag i ett köpcentrum som är på 5 eller 6 våningar. Huuuuge!!!

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0