Lördag

Hej

Jag fortsätter med ännu en ganska seg dag här i Oslo. Det finns verkligen inte speciellt mycket att göra såhär på dagen.
Jag ska i alla fall sticka iväg till gymmet senare. Jag har inte varit där på några dagar nu så det blir ett extra hårt pass tänkte jag. Först blir det en timmes motion, som jag egentligen borde gjort för flera dagarnar sen, och sen funderar jag på att köra ganska hårt på rygg efter det. Jag vet att man egentligen inte ska köra styrka och kondition gemensamt men jag tänkte försöka vila lite emellan, käka en proteinbar och så. Jag vet ju inte vad jag ska göra ikväll så det är lika bra att köra hårt idag om det inte blir något imorgon.
 
Hoppas ni får en bra lördag
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Mikaela

vem fan har du hört att man inte ska köra styrka och motion samtidigt från? :P dummaste jag hört

Svar: har läst i olika träningsmagasin osv. Nu var det ett tag sen jag läste det så har väl inte direkt bästa förklaringen till varför men det har bland annat med energin att göra. Om man springer en timme innan man styrketränar har man inte samma energi som om man bra kör styrketräning den dagen . För övrigt är jag rätt trött på att man alltid hör 100 olika grejer om saker så jag kör på mitt eget sätt och försöker hitta det som passar mej bäst.
issa

2013-10-27 @ 14:45:00

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0