Hårmask

Jag brukar kunna känna att mitt hår känns väldigt livlöst såhär på slutet av hösten. Brist på sol i kombination med en stor kontrast från sommaren. På sommaren lyser man ju så mycket mer. Huden lyser och har förhoppningsvis fin brun färg och håret har blivit längre och lite solblekt. Men mot slutet av hösten känns det som att all glow försvunnit och kvar finns bara grått och trist  - i hårspråk, kluvna toppar, daskig färg och torrt friss.
 
Här är något jag ska testa.
 
 
Oavsett vad lär det ju inte skada håret i alla fall. Jag kör redan ricinolja för att få fart på längden men jag känner att mitt hår är torrt och trist. Jag är på jakt efter en bra huskur och kanske är det är vad jag söker efter. Jag har i alla fall sett att folk skriver gott om blandningen. Vad jag skulle behöva är en rejäl hårminpackning / hårmask, peeling över hela kroppen, en ordentlig lotion, en suverän ansiktsmaks och en toppning.
Welcome back Mr winter.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: vanki

stumpanrumpan!!! tycker du ricinoljan funkar lr haha? jag testade i typ 2 dagar sen gav jag upp, blev så flottig konsistens tyckte jag hahha! puussss /vanki den bästa

2013-10-23 @ 17:04:32
URL: http://veronicachanel.blogg.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0